Site-ul “hidroizolatia.ro” este proprietatea S.C. DAMASCENA  S.R.L. Accesul si utilizarea site-ului “hidroizolatia.ro” se face cu  acceptarea termenilor si conditiilor stabilite mai jos.

ACCES:

Scopul permis pentru utilizarea site-ului “www.hidroizolatia.ro” este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Site-ul “www.hidroizolatia.ro” ofera acces liber utilizatorilor la vizualizare, imprimare si transmitere de informatii existente pe site doar in scopuri personale.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea “www.hidroizolatia.ro” si a partenerilor sai.

Reproducerea, copierea, sau vinderea materialelor puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul site-ului “www.hidroizolatia.ro”, intr-un mod care incalca legea dreptului de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

REGULI DE UTILIZARE:

Este interzisa:

– copierea, multiplicarea, distribuirea materialelor si informatiilor existente pe acest site;

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua “www.hidroizolatia.ro” prin orice mijloace.

Incalcarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI:

Ne  rezervam dreptul de a modifica sau de a intrerupe, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului “www.hidroizolatia.ro”, cu sau fara o notificare prealabila.

Site-ul “www.hidroizolatia.ro” nu este raspunzator fata de utilizator, pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Ne rezervam dreptul de a schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului, acestea devenind valabile in momentul in care se publica pe site-ul “www.hidroizolatia.ro”, fara a avea caracter retroactiv.

CONFIDENTIALITATE SI DATE PERSONALE:

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.hidroizolatia.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate de Legea 677/2001.

“www.hidroizolatia.ro” se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail sau datele personale ale utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unei terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru respectarea legii.

Pe site-ul “www.hidroizolatia.ro” pot fi prezente reclame, logo-uri sau legaturi catre pagini ale unor parteneri sau furnizori, accesarea si utilizarea acestora facandu-se pe propria raspundere.